Category: Brownies

2015-09-25 14.08.35 19

Rahsia Mendapatkan Kedut Pada Brownies Kedut

ShareNah, tak sangka eksiden mendapatkan kedut pada brownies kali lepas, mendapat sambutan ramai. Alhamdulillah. Siap ada yang berniaga dah dengan resepi tersebut. Resepinya ada di SINI >> BROWNIES KEDUT. Cuma disebabkan saiz loyang tu kecik je, 8 x 8 inci, kesian pulak pada...

resepi congo bar yang sedap dan simple 9

Resepi Blondies Congo Bar Yang Sedap!

Share Rasanya tak lembut sangat macam kek, tak lah keras macam biskut. Tapi antara dua tu lah rasanya. Ada orang panggil brownies, ada orang panggil blondies, ada orang panggil Congo Bar. Entah laaa… kita ikut jek. Yang penting sedap!!!  Kalau ikutkan resepi asaldi...

Brownies coklat kedut yang sedap mudah 29

Resepi Brownies Kedut Sedap Dan Mudah

ShareYaaaa.. kegatalan tangan sudah bermula! Masa untuk membaking sesuatu untuk mengubat stress dan emosi. Hahahahah . Suka lah saya ada hobi baking ni. Suka makan, suka tengok gambar, dan suka beri orang makan. Maka ramailah yang jadi food tester saya. Wakakakak. Saya tau ia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...