Category: Buttercake

2015-01-30 05.49.06 0

Lemon Blueberry Cake – Kek Lemon Dengan Blueberry

ShareSelama ni tak berani seyh nak beli blueberry. Sebab harganya yang mahal, dalam 250 gram dekat RM20. Tercekik anak tekak sendiri. Kihkihkih. Tapi saya yang jakun ni tetiba nampak blueberry murah di Jaya Grocer, cuma RM9.90. Apalagi, rembat la bebanyak buat stok. Heheheh....

2014-09-10 00.59.21 1

Buttercake Yang Enak

ShareSaya memang peminat buttercake. Berbanding kek coklat, buttercake lebih menarik hati saya. Tengok gambar pon terliur. Bagi saya kek coklat sangat manis. Meskipun dalam koleksi resepi ade dah macam-macam resepi butter cake, tapi bila nampak gambar dan resepi orang lain, pasti rasa nak...

IMG_1775 1

Butter Cake – Coffee Flavour

Share   Order dari Wawa, seorang ibu mengandung yang sedang mengidam. Buttercake perisa coffee. Namanya sama dengan saya. Tapi bukan saya yang mengandung. Muehehehehhe. Design simple2 je. Maklumlah, tak pergi kelas. Teringin bebenor nak buat rosses yang betul2 rosses. Bukannya rossette yang pakai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...