Category: Carrot Cake

Fluffy Carrot Cake 0

Fluffy Carrot Cake

ShareRugi siapa yang takde resepi kek ni. Sedap gile. Tapi takdelah sampai jadi gila. Hehehe. Fluffy dan lembut. Saya rasa dah leh tanding rasa Secret Resepi punya Carrot Cake. Hehehe. Alamak, ke lidah saya sahaja yang rasa macam tu? Tak tahulah. Apa kata...

Carrot Cake buat Kak Sida 0

Carrot Cake buat Kak Sida

Share > Terima kasih Kak Sida buat makan-makan untuk kami. Hehe. Saya sendiri rasa memang nak makan kek ni. Sebab lembab dan sedap. Tapi sebab ianya agak mahal dan leceh kalau nak buat saje-saje, saya tak buat lah untuk makan sendiri. Kebetulan pulak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...