Red Velvet Cake dengan Buttercream Rosses

Hurm, cream cheese takkana dapat buat bunga macam ni. So, demi untuk dijadikan hadiah kek Kahwin, nak letak rosses, maka, gunalah buttercream. TQ Kak Sida sbb sudi tempah lag dari saya. Bebudak opis memang kemaruk dengan Red Velvet ni. Alhamdulillah. Suka saya membuatnya. Sebab senang sangat. Kalau rainbow cake tu..jenuh laaa. Ni bulan2 puasa ni kalau sesiapa nak Red Velvet Cake @ Cupcake, masih sentiasa dibuka ya. Malah ada yang jadikan sebagai hidangan pencuci mulut. Kalau Rainbow cake, seminggu saya ambil 1 order je. Hehe.

Red Velvet Cake

Red Velvet Cake

Buttercrem Rosses

red velvet cake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like...

2 Responses

  1. Intan says:

    Cantik nyer roses. Mcm mana wat kelopak rose berlekuk2 tuh?

    • Mama Iman says:

      kene pakai rose pin. buat atas tu dulu, pusing2 dengan tangan, dah jadi bunga baru letak atas kek. kat youtube ade byk tutorial. boleh cuba =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>