Sugar Cookies

Miahaihaiaahia…gatai tangan nak cuba. Ala, saje nak main2…jangan bandingkan la ye dengan orang yang expert. Dah lah saya ni bidan terjun. Belajar pulak tak punya guru. Main redah je. So, hasilnya tentulah macam budak tak habis belajar. Tapi, jadilah kan untuk sedakar lepaskan gian di hati. Kot-kot nanti leh lah buat menu-menu tambahan sempena birthday Iman yang kedua. Huh, dah nak 2 tahun dah anak dara tu.

 Tapi tulah, ni baru calibration je. So, tak berani lah nak btau resepi. Kang sendiri tak jadi, mahu bagi orang resepi pulak, sian orang lain terikut2 tak jadi. Hehe. Bila dah well establish nanti, saya akan post resepinya ya. Bagi saya, agak manis sugar cookies ni. Cuma teringin nak buat sebab orang lain buat comel2 belaka.

Layankan mata je la ye buat masa sekarang. Selamat malam semua~!

 

Post hasil yang tak seberapa dulu.

 

Mencetak hati2.

 

 Buat boarder guna royal aising.

 

Guna royal aising yang lebih cair untuk penuhkan ruang dalam kukis.

 

Hiaskan dan biarkan kering.

 

 Saiz hati saya. Kecil betul! Huh!

Selamat malam semua. Baru pukul 1030 malam. Ayah Iman dan Iman dah melantak tidur sejak maghrib. Mama Iman ketang ketung kat dapur sorang2. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>