Month: September 2011

Lagi RVC Order

Salam, Alhamdulillah, order dari Kak Fatimah, kawan semasa di USM dahulu. Best dapat jumpa anaknya, Aysha yang baru start solid food. Kali ni letak sprinkle merah ni untuk tambahkan seri. Rupanya dia dissolve pula dalam cream cheese tu. Hish. Memang x mo letak dah warna2 lepas ni. Tulah, ngaji tak habes. Padan muka. Nway, thanks …

Lagi RVC OrderRead More »

Kek Traffic Light

Mama Iman punya webpage tentang masakan. Hihi. Saya tiba-tiba rasa perlu berniaga kecil-kecilan. Why not? Since suka sangat buat kek comel (suka tak bererti pandai), saya pun jadikanlah webpage ni tempat update tentang resepi saya secara kecil-kecilan. Thanks to Ayah Iman yang tolong set upkan page baru ni. Saling tak tumpah macam webpage utama IbuCergas.com …

Kek Traffic LightRead More »