Lagi Order RV Cake & Cupcake

 

 

red velvet cake

red velvet cake

Kek yang sama takkan jemu-jemu makan. Memang menanti-nanti kalau ada orang nak order cupcake Red Velvet. Selain yang dioerder, wajiblah masuk mulut sendiri. Tak boleh tahan. Kek ni memang gebu sangat2.  I wish I have a better camera. Ni camera dah mula anak kaput. Semua gambar jadi blur-blur dah. Hehe. Agak-agak boleh tak request dari Encik CEO rumah. Hueheueeuehue.

Kek RV yang besar tu dioerder oleh  teman sekerja. Repeated order, sebab anaknya complen dulu beli kecik sangat. Heheh. Terima kasih Dr Roshidah. Yang cupcake pula diorder dar kenalan blog baru Farhana dari Cyberjaya. Untuk bentuk2 love tu, saya buat sendiri tau. Baru belajar sendiri. Hehehe. Jadilah kan. Murah lagi dari beli. Sekadar nak buat hiasan. Lainkali saya ajar macam mana nak buat ye.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *