Order : Rainbow Cake

Sekadar mahu berseronok sekali sekala apa salahnya kan? Sesekali makan makanan yang mempunyai pewarna juga apa salahnya kan? Sesekali. Colour of happiness. Artificial colouring memang bahaya. Malah ada je orang yang allergic dengan benda2 yang artificial ni. Positive sidenya adalah, mereka hanya akan makan segala yang neutral dan organic based. So, tiada toksin. Hehe. So, sesiapa yang tiada allergik artificial colouring ni bolehlah sekali sekala makan kek rainbow ni. No issue right? =D

Nway, TQ Fasya sudi order kek. Hope birthday boy suka.

 

 

 

TQ juga Fika sudi order. Sblm ni Fika order Red Velvet Cake. Saje2 teringin nk rainbow cake meskipun birthday boynya dah belated pon. Hihi.

 

 

 

 

 

Gambar kek dibedah ni dicilok dr tuan empunya kek. Hehe.

8 thoughts on “Order : Rainbow Cake”

  1. Hazlina Mohamed Thani

    Salam kak…. Saya admire dengan kek decoration akak..
    Kalau akak boleh share.. Akak pakai nozel jenis
    Dan saiz berapa tuk buat hiasan tepi
    Rainbow kek akak ni… Saya suka sangat…tq

  2. As salam Sis,
    teringin nak kek rainbow ni.
    leh tau sis duk area mane?
    kalau nk tempah kek square/ bulat brapa rm?
    harap sis reply my email.

    thanks 🙂

  3. Saya berminat untuk order kek yg jenis angry bird di atas tapi nak gambar upin ipin untuk harijadi anak saya yg ke -2. Boleh saya tahu harga dan penghantaran bagaimana. Berapa hari untuk siapkan 1 kek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *