Red Velvet Cake dengan Buttercream Rosses

Hurm, cream cheese takkana dapat buat bunga macam ni. So, demi untuk dijadikan hadiah kek Kahwin, nak letak rosses, maka, gunalah buttercream. TQ Kak Sida sbb sudi tempah lag dari saya. Bebudak opis memang kemaruk dengan Red Velvet ni. Alhamdulillah. Suka saya membuatnya. Sebab senang sangat. Kalau rainbow cake tu..jenuh laaa. Ni bulan2 puasa ni kalau sesiapa nak Red Velvet Cake @ Cupcake, masih sentiasa dibuka ya. Malah ada yang jadikan sebagai hidangan pencuci mulut. Kalau Rainbow cake, seminggu saya ambil 1 order je. Hehe.

Red Velvet Cake

Red Velvet Cake
Buttercrem Rosses

red velvet cake

2 thoughts on “Red Velvet Cake dengan Buttercream Rosses”

    1. kene pakai rose pin. buat atas tu dulu, pusing2 dengan tangan, dah jadi bunga baru letak atas kek. kat youtube ade byk tutorial. boleh cuba =D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *