Selamat Hari Lahir Adam Irsyad

>

>

Sudden request untuk birthday boy buat anak Kak Sabrina rakan sekerja saya. Terima kasih Kak Sabrina. Kak Sab minta Kek Coklat Lembab, dan disalut buttercream. Untuk decoration, saya main tibai jek. Maklumlah, amatur lagi bab-bab deco ni. Kalau birthday girl, letak jek kot bunga2. Aaa…bukan depan birthday Iman, yang ke 2 tahun~!! Dah duduk rumah sendiri ni rasa macam nak buat special sikit pula. Yelah, nak jemput orang pun, at least rumah sendiri. Hehe. Dalam kepala nak buat macam2. Tapi entah mampu ke tidak. Minggu depan ni pula adik ipar bakal bertunang. Juga perlu prepare macam-macam.

Bila nak ambil gambar, aiseh..kamera tertinggal di opis pula. Maka kat opis jugalah saya amil gamba kek ni. Hish..teringin sangat2 nak kamera canggih sikit. Barulah segala cacat cela kek dapat nampak kan? (lagilah customer lari). Muahuahuahauahu.

 

Terima kasih sekali lagi. Harap birthday boy suka la ye.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *